BISON Lucid QY 1064 nm / 532 nm Q-kapcsolt Nd:YAG lézer

bison-lucid-qy-lezerA LUCID QY Q-kapcsolt Nd:YAG lézer két hullámhosszon dolgozik (1064 nm és 532 nm).
Széleskörű felhasználási lehetőségeket nyújt, kimagaslóan eredményes a dermis és epidermis pigmentált lézióinak kezelésében. A Q-kapcsolt Nd:YAG lézer által kibocsátott hullámhossz szelektíven csak a melaninban nyelődik el, a többi szövetet érintetlenül hagyja.

Adatok tárolása

A személyre szabott kezelési adatok mentése és könnyebb elérése érdekében hatalmas tároló kapacitás áll rendelkezésre. A készülék adatbázisa 15 beépített és plusz 1 léziót tartalmaz, egyenként 50 tárolóhellyel, ami összesen 800 tárolási lehetőséget jelent.

Stabil lézer meghajtó egység

A kiváló lézer meghajtó egységnek köszönhetően még több órás működés után is stabilan használhatja a készüléket anélkül, hogy szükséges lenne az energiát állítani.

Quasi-long mód

A quasi-long mód (300㎲ impulzus szélesség @ 1064nm) a toning és a lifting kombinációjának lehetőségével szélesíti a kezelések skáláját. Stimulálja a kollagén újratermelődést, hatékonyan regenerálja a peeling után a bőrt, feszesíti a megereszkedett bőrt, és kezeli a tág pórusokat.

Magas ismétlésszám

A 15 Hz-es ismétlésszám jelentősen lerövidíti a kezelések időtartamát, és minimalizálja a normál bőrszövetek károsodásának lehetőségét.

Automatikus spotméret beállítás

A spotméret az optika lecserélése nélkül változtatható. A rendszer azonnal felismeri az alkalmazott spotméretet, így kényelmes és biztonságos kezeléseket tesz lehetővé, mindig a kezelt területhez leginkább megfelelőt.

Továbbfejlesztett kezelőkar

A felső-kategóriás minőségű anyagokból álló kart nagyon könnyű irányítani. A továbbfejlesztett design mellett a kar még ellenállóbb.

bison-lucid-qy-lezer-top-hatTop-hat mód

A top hat mód egyedülálló csúcstechnológia egyenletes energia sugárzással és kevesebb mellékhatással (PIH).

 

 

 

 

bison-lucid-qy-lezer-kontrollerMulti kontroller

Az egyedi multi kontrollernek köszönhetően könnyen és gyorsan manőverezhet a rendszer beállításai között.

 

 

 

 

bison-lucid-qy-lezer-hullamhosszAz 532 nm hullámhossz eltávolítja a pigmentációt (szeplő, lentigo, öregségi foltok) az epidermisből, a 1064 nm hullámhossz pedig a dermis mélyebb rétegeiben lévő pigmentált léziókat kezeli (tetoválás, nevus of ota).

 

 

BISON Lucid QY lézer kezelőfelület

A rendszer a kiváló képminőségű és könnyen kezelhető
10,4 inches érintőképernyőről vezérelhető.

 

Kérjen további információt e-maiben!

Töltse ki a kapcsolati űrlapot és felvesszük Önnel a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.

Comments are closed.