Beszámoló az 5. Lézer Szakmai Szimpóziumról

Az 5. Lézer Szakmai Szimpózium a visszajelzések alapján hatalmas siker volt a látogatók körében. Az esemény díszvendége a BISON Medical vállalat elnöke, Sunwoo Lee volt, aki a nyitó előadásában részletesen bemutatta a vezető koreai lézer gyártó vállalat történelmét, egyedülálló küldetéstudatát és a múltbeli és jövőbeli fejlődési irányelveket.

 

A konkrét szakmai bemutatókat Dr. Harmos Ferenc bőr- és nemigyógyász, kozmetológus kezdte meg a hosszú impulzusú Nd:YAG lézer kezelési lehetőségeinek bemutatásával. Az elméleti rész után a gyakorlatban is bemutatta a doktor úr, hogy a Lucid LY készülék az érkezelés mellett a körömgomba eltávolításában is rendkívül eredményes.

 

Harmos doktor előadása után Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész lépett színpadra, aki vadonatúj, debreceni szépségklinikáján már használja a BISON Q-kapcsolt, speciális PTP üzemmóddal ellátott Nd:YAG lézerét, a Lucid QPTP-t. Molnár doktor úr előadását Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász-kozmetológus gyakorlati bemutatója egészítette ki, aminek során a tetoválások és pigmentfoltok (esetünkben szeplő) hatékony eltávolítását nézhették meg élőben a látogatók.

 

Az ebédszünet után Dr. Gyetván János plasztikai sebész rendkívül tartalmas és izgalmas előadása következett a CO2 lézerek felhasználási területeiről, majd a doktor úr egy szemkörnyék rejuvenációt mutatott be élőben a színpadon a BISON Medical Fire-Xel készülékével, amivel már több mint egy éves kezelési rutint gyűjtött.

A Center Kft. ügyvezető igazgatója, Fördős András előadása abban nyújtott segítséget a szakembereknek, hogy ezeket a készülékeket milyen formában, milyen pénzügyi feltételekkel tudják sikeresen beilleszteni a praxisukba.

A nap záróeseménye a nyereménysorsolás volt. 3 résztvevőnk térhetett haza az értékes nyeremények egyikével: a harmadik díj a BISON Fire-Xel készülék két hónapos használata volt, a második díj egy 25%-os kedvezmény BISON lézer berendezés vásárlása esetén, a fődíj pedig repülőjegy és szállás biztosítása a 2016. januári párizsi IMCAS nemzetközi bőrgyógyász-kozmetiológiai és esztétikai sebészeti kongresszusra.

Vélemények a az 5. Lézer Szakmai Szimpóziumról:

Kiváló, tapasztalt, hiteles előadók. Jól szervezett, gördülékeny lebonyolítás.

Dr. Duray Éva

Lényegre törő, profi szervezés.

Dr. Petényi Ágnes

 

Comments are closed.